Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

15 Ocak 2012 Pazar

ÇOK NET !

   Şimdi söyleyeceğim şeyi iyi dinleyin.


Eğer bir erkek sizden hoşlanıyormuş gibi davranıyor, ama bir o kadar da dengesiz hareketlerde bulunuyor; sizinle buluşmak için çaba göstermiyorsa, sizi tanımak için herhangi bir girişimi yoksa 


BİLİN Kİ O ERKEĞİN BİLMEM KAÇINCI YEDEĞİNDESİNİZ!!!

8 Ocak 2012 Pazar

Miroslava Duma





 Miroslava Duma'ya taptığımı söylemiştim... Bunlarda Mira'dan son kareler. Kankasının da hamile olduğunu öğrendik bu arada.

7 Ocak 2012 Cumartesi

sevdiğin şeyi istersin, seni seven şeyi değil

Bunu bilir bunu söylerim... Ulaşılamayan değerli oluyor her zaman. Adamın biri arıyor,ay ne yapışık herif diyorum.  Birisi aramıyor öküzsün bizden bir cacık olmaz diyorum. Hiçbir şekilde mutlu olamıyorum. Sevdiğim bütün adamlar terk ediyor. Sevmediğim bütün adamlar arayıp duruyor.

Aramayan adama taktik yaptım aramadım, onun aramasını bekledim.Yok aramıyor.Ağırdan sattım kendimi yüz vermedim. İlgi gösterdi, iltifatlar filan arada aradı sordu.Sonra yine tık yok. Gerçekten ne yapmam gerektiğini bir türlü anlayamıyorum.






Beni terk eden askerdeki sevgilim dün msnden mesaj atmış, yemin ediyorum adamın psikolojisi bozulmuş resmen beynimi yedi resmen, sen çok iyisin seninle güzel bişey olabilirdi ama olmaz artık dedi bende evet bizden bir cacık olmaz dedim olmaz olmaz doğru söylüyorsun dedi...Sonra dedikleri şeyler aptal aptal konuşma salak salak konuşma sen daha çocuksun büyümen lazım ama ben göremem,defol git...daha ne laflar ne laflar neye uğradığımı şaşırdım. Bir de biz bu çocukla 2 ay boyunca her gün baro derslerine katılacağız.Düşünemiyorum bile her gün bir kavga olacak kesin.