Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

7 Ekim 2011 Cuma

avukatlar çok para kazanır,çünkü onlar çok cimridir.

Çevrenizde tanıdığınız avukatlar vardır, etrafında saygın kişilerdir, insanlar avukatlarla daha özenli konuşur. Avukatlık mesleği en özenilen mesleklerden birisidir. Sırf içlerinde hukuk aşkı var diye okulu bırakıp hukuk okuyan arkadaşlarım çok vardır. Neyse bu sıkıcı önbilgiyi geçiyorum.

Şimdi gelelim avukatlığın bilinmeyen yönlerine;

1- Avukatlık aslında görünüldüğü gibi bir meslek değildir.Sen 4 yıl hukuk fakültesinde oku,sürekli ders çalış,asosyal bir hayatın olsun.Sevgiline bile vakit ayıracak vaktin olmasın mezun ol,KOSKOCA BİR HİÇSİN.
2- Bir yıl zorunlu stajyerliğin vardır. Avukatlar bu kişileri çok sever. Ucuz iş gücüdür. Sigortasını yatırmazsın,haftalık 100,00 TL. uygundur. Hemde heveslidir. Her şeyi yapmaya çalışırır. Azarlayabilirsin o senin stajyerindir çünkü. Bütün ayak işlerini ona verirsin.Sabahtan akşama adliyede koşturur durur Allahın en ezik insanıdır. Sen 4 yıl sonunda mezun ol, ama koskoca bir eziksin işte!
3-Neyse stajyerliği bitirirsin. Yapacağın sey azdır.Ya sigortalı köle olursun ya kendi büronu açarsın.İkiside ilk başta sevimsizdir. Eğer sigortalı avukatsan avukatın milyarlık işlerini sen yaparsın,duruşmasına girersin,dilekçesini yazarsın. Avukat dünyaları kazanır. Sense ayda 1.500,00 TL alırsın o kadar. Bi kere vermezler al şu kadar komisyon da senin olsun diye. Kendi büronu açarsan ya aileden çevren olur iş gelir, yada 2 3 yıl sürünürsün. Kazandığın belkide ofisinin masraflarına gider.
4- Eğer çalışkan ve disiplinliysen ve birazdan şansın varsa 5 yıl sonra iyi paralar kazanmaya başlarsın.
5- Avukatlık mesleğinde bir yerlere gelmek o kadar zor ki! Para kazanmak çok uzun vadeli bir iş olduğundan avukatlar paranın değerini iyi biliyorlar. Bence bu sebeplede cimri oluyorlar

Buradan sevgili zengin avukatlara sesleniyorum.Yaşadığınız zorlukları tahmin edebiliyorum ama yapmayın etmeyin.Şu ezik stajyerleri ezmeyin, Maaşlarımızı arttırın ayda 1.000,2.000 cebinize girmesin,nolacak fakirleşmezsiniz. Bu isyanım bitmemeyecek. Daha konuşacağım çok konu var. Ben kim miyim? ezik bir stajyer avukat işte!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder