Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

26 Ekim 2011 Çarşamba

Kızlarrr, size çok önemli bir şifre vereceğim!!

Eski sevgili döner mi dönmez mi sorusu yıllarca yanıtsız kaldı,kimse cevap veremedi, herkes zamana bıraktı.Benim eski sevgililerime gelince hepsi döndü,bazıları dönmediyse bile sırf egoları tatmin olsun diye benimle konuşmaya başladı ama öncelikle bir sorunun yanıtını vermek gerek
ESKİ SEVGİLİ NEDEN ARAR?
Bu sorunun yanıtları var tabi
1) Gerçekten sevdiği için
2) Boşluğa düştüğünden
3)Canı seni çektiğinden
4) Sevgilisinden ayrıldığında
şimdi ayrıntılı açıklama yapıyorum.Birinci şıkkı geçiyorum zaten cevabı belli, Boşluğa düşmek nedir? Şimdi erkekler sevgililerinden ayrılınca kuş tüyü kadar hafiflemiş hissederler,sürekli trip atan dır dır yapan birileri yoktur,bir kız arkadaşa sahip olduğundan ilk zamanlar aldatma olaylarına da girmemiştir,ama gözü dışardadır.Şimdi bu çocuk sevgilisinden ayrılınca kendini özgür hisseder,kızlarda vardır ilk başta güzel gelir takılır gezer eğlenir ama bir yere kadar,çünkü siz onda alışkanlık yapmışsınızdır.Sizin yerinizi kimse dolduramamıştır.Her gün arayan,derdini dinleyen,her anında yardıma koşacak birisi yoktur.En yakın arkadaşını ve destekçisini kaybetmiştir.Bu sebeple eski alıştığı hayatına geri dönmek için aklına gelen ilk isim siz olursunuz böylelikle. Üçüncü şık ise çok tehlikeli bir şıktır.Günümüz ilişkilerinin özetidir.Artık erkekler ciddi ilişkilerden kaçıyor,arada buluşsun hesap verecek birisi olmasın rahat takılsın. İstediğinde aramasın kimse de sormasın neden aramadın nerdeydin diye,ama bir yandan da sizinle sevgili gibidir el ele tutuşursunuz,öpüşürsünüz..Yani erkekler,bir ilişkinin nimetlerinden yararlanmak,külfetlerinden ise kaçmak ister. Bu çocuklar başka kızlarla da takılırlar ama sizinle duygusal bağlarıda olduğundan sizi her zaman tercih ederler,Ve 4. şıkka geçiyorum eski sevgilinizin sizden sonra düzenli,uzun süren bir ilişkisi olmuştur.Belkide bu kızı çok sevmiştir.Daha sonra kız sizin eski sevgiliyi terk etmiştir. Bizim (size karşı öküz,sizden sonraki sevgilisi için romantik prens olan ) eski sevgili birden boşluğa düşer,o tek aşkı yoktur.Zamanında sizde sevmişsinizdir onu.Zaten kızda çocuktaki bütün egoyu yıkıp terk etmiştir.Erkeğimiz güçsüzdür,savunmasızdır,egoya tatmini vardır.Koşacağı tek adres sizin sıcak kucağınızdır.

Sonuç: Eski sevgilinin sizi gerçekten sevme olasılığı %25'dir. Eğer bu olasılığı göz önünde bulunduracaksanız barışabilirsiniz. Ama pek bir gelecek beklemeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder